lördag 11 augusti 2012

Så sorglig bloggare man är!

Alltså! 
Jag har gått och blivit bloggallergisk tror jag!
Jag bloggar ju ingenting numera!
Men det beror nog på jobbet tror jag...vet jag ;D

Jag har som smått tagit bort lite kolhydrater, men sockret!!!
ÅÅÅÅh arg jag blir, sockret är verkligen som ett gift och jag vet inte riktigt vad som är bra för mig själv, eller jo, jag vet men det stannar där.
Tanke och handling är inte överens!

Nu ska jag ta tag i detta!!
NU, GENAST!!!

2 kommentarer:

  1. På vilket sätt ska du ta tag i det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ska slänga ut allt som inte är bra för nån i familjen egentligen, jag ska börja skriva matlistor och handlingslistor så man inte står där med skägget i brevlådan när man ska laga mat. Igår var jag på "stor ICA" och handlade på mig massor med billig köttfärs (iaf billigare än vår lilla ICA som finns på vårt bostadsområde)jag hittade både fiberhusk och vaniljpulver (som jag handlade hos LCHF butiken fö att jag hade ingen aning om att det ens fanns i stan :-/)jag köpte nötter och kvarg och lite billig fläskfile. Vi har en jättefrys i källaren som nästan gapar tom, så om jag fyller den så fixar sig resten :) Sedan får jag googla smarriga recept!
      För mig handlar det om att planera minutsiöst med lappar och matschema, klara och tydliga riktlinjer, för så fort jag "slackar" lite på linan så ramlar jag utanför ramen, Inrutad är mitt mellannamn ;)

      Radera